Tokba építés

tokba-epites

Nem rég fejeződtek be a felújítási munkálatok otthonába? A falak frissen festett színben pompáznak?  A nyílzáró cserére pedig mégis csak szükség lenne? Ne aggódjon, mert az Ön számára is van egy garantáltan tökéletes megoldásunk!

Milyen eljárás a tokba építés?

A tokba építés egy olyan nyílászáró csere eljárás, melynek során nem szükséges a bontás, vagy a sérülésekkel járó beépítés. A tokba építés során nem lesz falsérülés, mely azt is jelent, hogy nem szükségeltetik a munkálatok után festő vagy kőműves által végzett korrigálások. Azonban ez az eljárás akkor lehetséges, ha a meglévő nyílászáró anyagminősége azt engedi!

Hogyan végezzük a tokba építés?

A helyszínen végzett pontos mérések után egyedi, részletes árajánlatot készítünk, melynek elfogadása után megkezdődnek a munkálatok. A meglévő keret nagy részét lefedjük műanyag, és lindab takaróelemekkel. A megfelelő esztétikai megoldásokat a beburkolandó felületekhez egyedileg és speciálisan készítjük el. Az ablak belső párkányt kap. Egyes esetekben a megrendelő kérésére extra takarásokat is alkalmazunk.

Miért érdemes a Tutto Ablak 2000 Kft. választani?

  • Kiemelkedően magas színvonalú, és elismert tokba építési technikák
  • Ingyenes helyszínfelmérés
  • Igény szerint szaktanácsadást biztosítunk
  • Azonnali részletes árajánlat készítés
  • Műanyag, és fa nyílászárok kiszállítás
  • A szükséges anyagokat biztosítjuk

A Tutto Ablak 2000 Kft. tapasztalt, és jól képzett szakemberei az Ön számára a legmegfelelőbb megoldásokat nyújtja. Kivitelezéseinkre minden esetben garanciát választunk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a tokba építéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk a bemutató termünkbe! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésükre!