Nyílászáró csere

nyilaszaro-csere

A nyílászáró csere ma már nem elhanyagolható, ha számunkra egyszerre fontos a fenntartási költségek csökkentése, és a környezettudatosság is, akkor remek megoldásként szolgál.

Mit érdemes tudni a nyílászáró cseréről?

A nyílászáró csere nem csak az ingatlana értékét növeli, de segít a hő veszteség megakadályozásában is. Jellemző, hogy a nyílászáró csere után – főként a fűtési szezonban – a falak el kezdenek vizesedni, majd ebből adódóan penészedés alakul ki. Ennek oka, hogy a tökéletes szigetelés mellett a helység nem tud szellőzni, éppen ezért a nyílászáró csere mellé javasolni szoktuk a szellőztető rendszerek telepítését is. A szellőztetőrendszerek kiépítése főként panellakások esetében ajánlott.

Hogyan végezzük a nyílászáró cserét?

A nyílászáró cserénél nagyon fontos, hogy megfelelően képzett és tapasztalt szakember végezze. A nyílászáró cserét két féle módszerrel végezzük az egyik a bontás-építés, a másik pedig a tokba építés. Vállaljuk az esetleges sérülések helyreállítását, és a törmelékek elszállítását.

Miért érdemes a Tutto Ablak 2000 Kft. választani?

  • Több éves szakértelem, és tapasztalt szakképzett kollégák
  • Ingyenes pontos helyszínfelmérés
  • Igény szerint szaktanácsadást biztosítunk
  • Egyedi árajánlat készítés
  • Műanyag, és fa nyílászárok kiszállítás
  • Bontás-építés utáni munkálatok utáni kőműves munkálatok elvégzése
  • A törmelékek elszállítása

fukotherm-2015

Cégünk Fukotherm ajtópaneleket forgalmaz.

Fukotherm ajtópanel katalógus itt megtekinthető!

Tapasztalt kollégáink a nyílászáró cseréjét megelőző ingyenes helyszínfelmérés keretein belül pontos, és precíz méréseket végeznek, melynek alapján egy egyedi árajánlatot tudnak az Ön számára készíteni.

Minden esetben a megrendelőink részére az általunk legoptimálisabb megoldással szolgálunk!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a nyílászáró cserével kapcsolatban, akkor hívjon minket bátran! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, és megválaszolják minden felmerülő kérdését!